Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Theaterhotel Almelo
  
Adres:Schouwburgplein 1
Postcode:7600 AL
Plaats:Almelo
  
Telefoon:0546-803000
Fax:0546-821665
Website:http://www.theaterhotel.nl

INFORMATIE

Theaterhotel Almelo ligt centraal in een prachtige en unieke omgeving. Aan de ene kant ligt het hotel in het hart van de gezellige stad Almelo, aan de andere bent u slechts enkele minuten verwijderd van de prachtige Twentse natuurgebieden. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance! Theaterhotel Almelo beschikt over een inpandig theater met meer dan 140 prachtige voorstellingen per jaar. Om volledig tot rust te komen kunt u ook heerlijk ontspannen in het zwembad met sauna of culinair genieten in één van de drie restaurants. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Theaterhotel Almelo beschikt over 196 royale hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken de luxe kamers over o.a. een bad, douche, toilet, balkon, telefoon, internetaansluiting, radio en televisie. Een aantal suites hebben zelfs een kingsize bed, 2-persoons douche en een jacuzzi!

Met trots kunnen wij vermelden dat het mogelijk is om uw huwelijksplechtigheid in het Theaterhotel te laten voltrekken. Een bode van het gemeentehuis zal u en uw gezelschap verwelkomen. In onze sfeervol ingerichte trouwzaal wordt uw huwelijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand voltrokken. De aankleding en muziek van dit prachtige moment bepaalt u uiteraard zelf.

Wij heten u van harte welkom!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl