Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel Seven One Seven
  
Adres:Prinsengracht 717
Postcode:1017 JW
Plaats:Amsterdam
  
Telefoon:020-4270717
Fax:020 4230717
Website:http://www.717hotel.nl

INFORMATIE

Seven One Seven is de ultieme locatie voor uw huwelijksnacht. Wie wil er niet thuis slapen? Er zijn vele locaties waar u het idee heeft thuis te zijn maar bij Seven One Seven met haar eigen karakter heeft u net als al onze gasten het gevoel dat u thuis bent.

Hotel Seven One Seven biedt U al het mooie en gastvrije als in een 19e eeuws gastenverblijf met alle moderne gemakken die men graag heeft. Iedere gast wordt, in dit unieke etablissement aan de gracht, ontvangen in een sfeer van hartelijkheid en met volledig respect voor privacy en comfort.

Jarenlang werd Prinsengracht 717 bewoond door welgestelde suikerhandelaren. Eerst in het achterhuis en in 1810 had men zoveel geld verdiend dat men kon uitbreiden richting de gracht, waardoor het statige pand verrees.

De prachtige gevel van het huis -monumentaal pand- geeft al een indruk van het mooie interieur. Achter de voordeur van Seven One Seven bevindt zich een marmeren vloer, waar een eiken trap u leidt naar twee betoverende suites die uitkijken op de 17e eeuwse Prinsengracht aan de voorkant van het huis. En naar zes ruime suites en kamers aan de achterkant die uitkijken op twee patio’s.

De patio’s zijn sierlijk ingericht met tafels en comfortabele stoelen, waar men onder de takken van een oude ahorn kan genieten van het ontbijt, een afternoon tea of een drankje.

De twee ruime suites aan de voorkant van het huis zijn voorzien van vijf hoge, grote ramen die een adembenemend uitzicht over de grachten en de architectuur aan de overkant bieden. De zes grote suites en kamers aan de achterkant van het huis kijken uit over de patio’s en naar de achterkant van de fascinerende gevels van de huizen uit de 17e Gouden Eeuw.
De kamer op de bovenste verdieping biedt een adembenemend uitzicht op de torenspits van het Rijksmuseum en op de 16e eeuwse Montalbaan toren naast de oude poort.
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl