Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel Spoorzicht
  
Adres:Molenweg 11
Postcode:9919 AE
Plaats:Loppersum
  
Telefoon:0031-(0)596-571592
Fax:0031-(0)596-573140
Website:http://www.spoorzichtloppersum.nl

INFORMATIE

Hotel Spoorzicht is een gezellig hotel waar u verrast zult worden door de combinatie van oud en nieuw, sfeer en gezelligheid.
Het hotel bestaat uit 31 kamers, waarvan 7 in het oude monumentale gebouw en 24 moderne kamers in de nieuwe hotelvleugel.

Het restaurant van Hotel Spoorzicht werkt met verse ingrediënten en maakt alles zelf, van brood tot lekkernijen bij de koffie.

Hotel Spoorzicht bestaat uit: het hotel, een sfeervol romantisch restaurant, vergaderzaal "Oeds de Leeuw Wieland" en feest en partijenzaal "de Garage".

Nabij het hotel bevindt zich kookstudio Koken bij mijn Tante waar u terecht kunt voor bedrijfsuitjes en teambuilding bijeenkomsten.

In de zomer kan er buiten gegeten worden op de patio.


Natuurlijk kunt u in Hotel Spoorzicht terecht voor alleen een kopje koffie en er is altijd keuze uit huisgemaakte taarten.

Op de ontbijttafel vindt u streekproducten, vruchtensappen, allerlei soorten vers brood, roerei en spek en diverse huisgemaakte jammen, een hobby van Ingrid (o.a. ananasjam met een vleugje kruidnagel, appel-walnotenjam, kersenjam uit eigen boomgaard, perenjam met vanille of kaneel, rabarber aardbeienjam, rabarjam met vlierbessenbloesem enz..

In 2008/2009 hopen wij de bedrijfsactiviteiten uit te breiden met een wellnesscentrum, welke gevestigd gaat worden in het oude Gemeentehuis.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl