Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel Corps de Garde
  
Adres:Oude Boteringestraat 74
Postcode:9712 GN
Plaats:Groningen
  
Telefoon:(050) 3145437
Fax:(050) 3136320
Website:http://www.corpsdegarde.nl

INFORMATIE

Hotel "Corps de Garde" siert alweer sinds 1991 de Groninger binnenstad. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt het hotel zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit.

Het karakteristieke pand aan de gracht werd in 1634 gebouwd om onderdak te bieden aan de stadswachters. In sommige kamers herinneren de uitsparingen voor de bronzen kanonnen nog aan de dagen dat soldaten hier de toegangspoort tot de oude stad bewaakten. In de afgelopen eeuwen heeft de "Kortegaard" zoals de echte Groningers het pand noemen, de meest uiteenlopende bestemmingen gehad; van sociëteitspand tot grafisch museum.

In onze gerenoveerde kamers zijn de monumentale elementen nog altijd goed zichtbaar. In combinatie met de design meubelen en de gloednieuwe Auping bedden maken het geheel tot een uniek geheel. Reserveer één van deze, door Bart Vos gestyleerde, kamers of kies voor authentieke, houten balken in het hoge plafond. Al onze 18 kamers zijn verschillend, dus uitgekeken raakt u nooit!


 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl