Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Kasteel Huis Bergh
  
Adres:Hof van Bergh 8
Postcode:7041 AC
Plaats:'s-Heerenberg
  
Telefoon:0314-661281
Fax:0314-663830
Website:http://www.huisbergh.nl

INFORMATIE

Romantisch logeren op kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh in ‘s Heerenberg is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Tegenwoordig kan iedereen zich terugtrekken in een kasteeltoren en zich baden in luxe.

Twee van de drie oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van kasteel Huis Bergh zijn ingericht als luxueuze bruidssuites voor twee personen. Daar kunt u de sfeer van de Middeleeuwen proeven en de intimiteit ervaren van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap. Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over. Ze zijn voorzien van alle gemakken zoals een moderne badkamer, draadloos internet en een flatscreen.

Kasteel Huis Bergh is het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland. Het wordt omgeven door een gracht en er is ook een vestigingswal die de burcht gedeeltelijk omsluit. Het kasteel ligt aan de rand van ’s Heerenberg, een stadje in de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens. De bouwgeschiedenis van het kasteel gaat terug tot de dertiende eeuw, de verdedigingstorens op de voorburcht zijn zestiende-eeuws. Vroeger waren de torens met het kasteel verbonden door een kasteelmuur en bijgebouwen en hadden ze een functie in de verdediging van het kasteel.
 

Faciliteiten in beide torens
• Queensize bed
• Badkamer met bad of douche
• Apart toilet
• Flatscreen
• Draadloos internet
• DVD/CD-installatie
• Kitchenette met Nespresso-apparaat
• Eigen zonneterras bij de kasteeltoren
• Ontbijt op bed

Boek nu uw eigen kasteeltoren!
Op de gastenlijst van Kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u in de weg om u kasteelheer of –vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren. Voor een of meerdere nachten.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl