Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel Eethuis De Koegelwieck
  
Adres:Dorpsstraat 35
Postcode:8896 JA
Plaats:TERSCHELLING HOORN
  
Telefoon:0562449496
Fax:0562449764
Website:http://www.koegelwieck.nl

INFORMATIE

Hotel Eethuis De Koegelwieck is rustig gelegen, midden in het dorpje Hoorn op een paar minuten loopafstand van het Hoornse Bos en natuurgebied "De Koegelwieck".

Het hotel heeft 3 knusse standaardkamers met douche/toilet, tv en telefoon. Daarnaast beschikt het hotel over de nieuwe ruime "Ierland Suite" én het romantische huisje achter het hotel.

Dit romantische "tuinhuisje" heeft een tweepersoonsbed, heerlijke fauteuils, LCD-televisie met DVD-speler, audio, telefoon, toegang tot internet en koffie/thee faciliteiten. De badkamer heeft een ligbad met douche, een wastafel en een toilet.Dus een privé verblijf(je) met gebruik van de hotelvoorzieningen. Als extraatje heeft het tuinhuisje een eigen terrasje. Het tuinhuisje wordt dagelijks opgefrist en voorzien van schone handdoeken. Een prima adresje voor een romantisch verblijf!

Het ontbijt wordt geserveerd in ons knusse eethuis, waar de onze liefde voor Ierland de sfeer grotendeels bepaalt.

's Avonds is het restaurant vanaf 17.00 uur geopend. Met typisch Ierse gerechten en Ierse muziek waant u zich een beetje in Ierland. Naast een uitgebreide à la carte kaart, wordt er het gehele jaar het 3-gangen “Irish Menu” geserveerd en elke maand is er wisselend 3-gangen maandmenu. Dinsdag en woensdag zijn onze rustdagen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl