Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Best Western Hotel 't Voorhuys
  
Adres:De Deel 20
Postcode:8302 EK
Plaats:Emmeloord
  
Telefoon:0527 612870
Fax:0527 617903
Website:http://www.voorhuys.nl

INFORMATIE

Wie 't Voorhuys kent, zal het beamen: het heeft werkelijk al 't fijne... en alles om iets bijzonders van uw verblijf te maken! U en uw gasten zullen zich dan ook zeker thuis voelen in 't Voorhuys.

Tot uw beschikking staan een uitstekend hotel, een royaal grand café annex /restaurant, grote en kleine zalen voor vergaderingen en partijen en bovendien een sfeervol theater met bioscoop. Dat geeft al enigszins aan wat 't Voorhuys u allemaal te bieden heeft! Zoals gezegd: u zult zich beslist thuis voelen in 't Voorhuys! Ook, of júist, wanneer u er overnacht. 't Voorhuys heeft tenslotte die prettige, klassieke en vriendelijke uitstraling waardoor gasten zich direct op hun gemak voelen. Tel daarbij op de mogelijkheid om te genieten van een uitstekende nachtrust.

Het Hotel is gelegen in het centrum van Emmeloord op een groot marktplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt (gratis). Het winkelcentrum is op een steenworp afstand. Het Hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Batavia scheepswerf, het 'Batavia outlet centre', de orchideeënkwekerij, Urk, Schokland, Giethoorn en het natuurreservaat 'Weerribben'. 't Voorhuys beschikt over een ruime bruidsuite en 24 ruime tweepersoonskamers met bad en/of douche. Uiteraard zijn de kamers voorzien van telefoon, tv en toilet. Ook voor gasten die graag fietsen zijn er een aantal voorzieningen. Zo kunnen de fietsen altijd veilig en droog gestald worden en zijn er fietsen te huur.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl