Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Airport Hotel Rotterdam- The Hague
  
Adres:Vliegveldweg 59-61
Postcode:3043 NT
Plaats:Rotterdam
  
Telefoon:010 4625566
Fax:010 4622266
Website:http://www.airporthotelrotterdam.nl

INFORMATIE

 Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. De comfortabele hotel kamers in dit hotel zijn van alle gemakken voorzien en de gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport.

Als u wilt genieten van de luxe van een vier-sterren hotel op een toplocatie in Rotterdam, zal u in het Airport Hotel alles vinden wat u zoekt. Alle kamers in ons hotel in Rotterdam zijn in 2010 gerenoveerd en weer helemaal up to date.

Uw huwelijksdag van begin tot eind geregeld? Vanaf het ja woord tot de bruidssuite in Rotterdam een bubbel ontbijt op bed de dag erna? Het kan bij Airport Hotel Rotterdam. Een vliegende start van uw huwelijk.

Wij zijn door de gemeente Rotterdam aangemerkt als officiële trouwlocatie in Rotterdam, dus u kunt voor uw diner, receptie en feestavond op één plek blijven. Bovendien krijgt u van ons uw eerste huwelijkscadeau.. Als u uw huwelijk bij ons viert, dan overnacht u gratis in onze luxe bruidsuite. En natuurlijk zorgen wij voor een lekker flesje bubbels en hapjes bij aankomst. En een ontbijt op bed de volgende dag.

Afspraak maken? Bel 010 - 462 55 66 of stuur een e-mail naar info@airporthotelrotterdam.nl.
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl