Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel Houten
  
Adres:Hoofdveste 25
Postcode:3992 DH
Plaats:Houten
  
Telefoon:030-6346800
Fax:030-6346888
Website:http://www.hotelhouten.nl

INFORMATIE

Welkom bij hotel Houten
Hotel Houten is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en restaurants, centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van de stad Utrecht. U bent als gast van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4* hotel kunnen bieden. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling.

Zodra u de royale, moderne lobby hebt betreden, laat het gevoel van rust en luxe u waarschijnlijk niet meer los. Ons sfeervolle viersterren hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. En dat merkt u. Aan de rustgevende kleuren. Aan de ruime kamers, vaak met uitzicht over de uiterwaarden of Utrecht. En aan de multifunctionele zalen die onze vele zakelijke gasten optimaal faciliteren.

Hotel Houten, centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van Utrecht, biedt ook culinaire ontdekkingsreizigers de kans om te genieten. In het sfeervolle restaurant kiest u uit een royale hoeveelheid smakelijke gerechten, variërend van een eenvoudig (maar overheerlijk) gegrild stukje vlees, tot een exquise truffelsoep. Wilt u zich na het eten nog even ontspannen? Neem dan plaats in de comfortabele Chesterfields bij het haardvuur, of kies voor naborrelen in onze trendy bar! Hotel Houten is, kortom, de ideale uitvalsbasis voor zakelijke en particuliere genieters.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!

Directie en Medewerkers Hotel Houten
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl