Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Bed and Breakfast Kamer 7
  
Adres:Kalteren 7
Postcode:7981LR
Plaats:Diever
  
Telefoon:0521590046
Website:http://www.kamer7.nl

INFORMATIE

Privegastenkamer met sauna en duoligbad.

 

Net buiten Diever vindt u bed and breakfast Kamer 7. Drie sfeervolle ruime gastenverblijven in wat eens een hooischuur was.

Elk gastenverblijf heeft een woon- een slaapkamer en een badkamer met ligbad en douche. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt in uw gastenverblijf gebracht, zomers kunt u ervan genieten op uw terras.
U kunt bij Kamer 7 dineren, er wordt een driegangen diner van uitstekende kwaliteit geserveerd.
Een goed gevulde minibar, onbeperkt koffie en thee, heerlijk geurende badolie en kamerjassen alles is aanwezig om uw verblijf tot een echte belevenis te maken.
De directe omgeving van kamer 7 is landelijk en wordt bepaald door houtwallen en oude eiken. Je kunt hier nog de stilte ervaren en echt tot rust komen. Op het erf scharrelen de kippen en de schapen grazen in de wei.

Kamer 7 ligt vlakbij een prachtig natuurgebied, het nationaal park het Drents-Friese Wold, een ideaal vertrekpunt voor een wandeling, een tocht op de fiets of te paard. Het nationaal park Dwingelderveld, het grootste natte heideveld van West-Europa, is slechts op 5 kilometer afstand.

Diever is een mooi brinkdorp bekend om zijn hunebedden en jaarlijks terugkerende Shakespeare spelen. Een uitstapje naar oude brinkdorpen als Dwingeloo en Ruinen is aan te bevelen. Het museum dorp Orvelte brengt u terug in de tijden van weleer. In de omgeving zijn vele galeries een bezoek waard. Voor de musea kunt u terecht in het Drents Museum in Assen en kleine musea in de direct omgeving.
Na dit alles, op de bank met een goed boek uit de bibliotheek of gezellig napraten in de tuin met een drankje.

 Prijs vanaf 45,- euro per persoon logies & ontbijt.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl