Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Landgoed De Hereboerderij
  
Adres:Dorpstraat 13
Postcode:9527 TB
Plaats:Bronneger
  
Telefoon:+31 (0)599 235976
Website:http://hereboerderij.nl/Pages/Home.aspx

INFORMATIE

Bronneger
De Hereboerderij ligt op een klein landgoed dat ministerieel erkend is volgens de Natuurschoonwet van 1928. Een eigen oprijlaan voert naar het ruim 6 ha. grote terrein met hoogopgaande meer dan honderd jaar oude eiken, een natuurterrein met vijver en paarden- en schapenweiden. In de parkachtige tuin staan beelden van bekende kunstenaars. De boerderij stamt uit 1881 en is nog geheel authentiek met ossenbloedrode vloeren, balkenplafonds en meubels uit de bouwtijd van het huis.

Accommodatie en prijzen
Het prachtige vakantieverblijf is op basis van self catering en geschikt voor maximaal acht personen. In de voormalige paardenstal is de authentieke eetkamer met luxe keuken voorzien van alle mogelijke moderne faciliteiten. In de ruime zitkamer staan een antieke buffetkast, gemakkelijke zitbanken en stoelen, een comfortabele tweepersoons slaapbank, tv met dvd-speler, radio/cd-apparatuur en een kinderspeelhoek.
De drie slaapkamers zijn ruim, hebben boxspringbedden en ieder een eigen complete badkamer met wc.
Het gastenverblijf ziet uit over de parktuin. Een deel van de tuin is exclusief voor gasten. Compleet met tuinmeubilair verdeeld over verschillende zithoeken.

Eigen paarden zijn welkom.

Vanaf € 285,- per weekend en € 440,- per week in het laagseizoen bij een bezetting van vier personen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl