Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Het Paleis Hotel
  
Adres:Molenstraat 26
Postcode:2513 BL
Plaats:Den Haag
  
Telefoon:+31 (0)70-3624621
Fax:+31 (0)70-3614533
Website:http://www.paleishotel.nl

INFORMATIE

De Bruidssuites

Zeer exclusieve bruidssuite met een heel bijzonder ’VI Spring Exquis’ bed of een buitengewoon comfortabel ’Jensen’ bed. Een van de bruidssuites heeft een hemelbed. De prachtige luxeuze badkamer heeft een bad met stortdouche, toilet, fohn en heerlijk geurende badproducten van Lanvin.

Het Hotel

Het Paleis Hotel beschikt over twintig zeer luxueuze kamers die op een zeer smaakvolle en unieke wijze gerenoveerd zijn.

Het meest in het oog springend zijn de bijzonder exclusieve gordijnstoffen : Deze stoffen komen van het Franse bekende "top"huis "Pierre Frey" met dessins uit de 18e eeuw die de basis vormen voor de soms gewaagde maar historisch verantwoorde en smaakvolle kleurencombinaties.

Een unicum in Nederland. Deels authentieke prenten en antieke meubels complementeren de uniek ingerichte kamers van dit bijzondere Design Hotel die verder voorzien zijn van alle luxe en comfort die men van een beter 4 à 5 sterren hotel mag verwachten. Een groot deel van de kamers is voorzien van airconditioning.

De ontbijtruimte met antieke zilveren theepotten, Chinees blauw en handbeschilderd servies op wit linnen tafelkleden nodigt uit voor een uitgebreid verzorgd ontbijt.

Het hotel bevindt zich in het levendige Hofkwartier, het historische centrum van Den Haag naast het Paleis Noordeinde. Hier bevinden zich de exclusieve winkels, artgalleries, antiquairs, leuke restaurants en terrassen.

De meeste culturele bezienswaardigheden, waaronder het Mauritshuis en Panorama Mesdag liggen in de onmiddellijke omgeving van het hotel.

De badplaats Scheveningen ligt op slechts 2 kilometer afstand. Er is een directe verbinding met het Congres Centrum (10 minuten) en met het Centraal Station (10 minuten).

Parkeermogelijkheid in de bewaakte Torengarage. In alle kamers is draadloos internet beschikbaar.

De Molenstraat met z’n bijzondere winkeltjes, Het Mauritshuis, Het Binnenhof, de vele galerieen van Den Haag, De Denneweg met z’n antiekzaken, Panorama Mesdag, strand van Scheveningen

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl